Osre logo

De Torens

Toren 3

Een ontwerp van Cruz y Ortiz Arquitectos, heeft 15 lagen waarvan 13 woonlagen met 38 woningen.

Op de begane grond komt een passage en een gallery. Vanuit de luxe en ruime entreehal zijn er twee liften die toegang verschaffen tot de bovenliggende verdiepingen.

Op de 1e verdieping bevinden zich de bergingen Op de 2e tot en met 13de verdieping zijn telkens 3 woningen gesitueerd, variërend van 3-kamer appartementen van circa 90 m² en 4-kamer appartementen met afmetingen tussen de 92 m² en 95 m².

Op de bovenste etage zijn 2 penthouses gevestigd van circa 130 m². Alle appartementen beschikken over een loggia of balkon, met vanaf de hogere verdiepingen een prachtig uitzicht.

De penthouses op de bovenste verdieping hebben een royale buitenruimte en een netto verdiepingshoogte van 3,70 meter. Alle woningen zijn uitgerust met luxe sanitair en compleet uitgeruste keukens, voorzien van inbouwapparatuur.

Toren 4

Een ontwerp van MOPET architecten en heeft 15 lagen waarvan 14 woonlagen met 40 woningen. Vanuit de luxe en fraai ingerichte entreehal zijn er twee liften die toegang verschaffen tot de bovenliggende verdiepingen.

Op de begane grond bevinden zich de bergingen. Op de 2e tot en met 13de verdieping zijn telkens 3 woningen gesitueerd met 3-kamer appartementen variërend van circa 77 m² tot en met 96 m².

Op de 1e etage zijn 2 ruimere appartementen van 116m² en 138m² gesitueerd en op de bovenste etage zijn 2 penthouses gevestigd van circa 141 en 143 m².

Alle appartementen beschikken over een loggia of balkon, met vanaf de hogere verdiepingen een prachtig uitzicht.

De penthouses op de bovenste verdieping hebben een royale buitenruimte en een netto verdiepingshoogte van 3,70 meter.

Alle woningen zijn uitgerust met luxe sanitair en compleet uitgeruste keukens, voorzien van inbouwapparatuur.

Interesse in Holland Park?

Maak kennis met de huurappartementen in Holland Park.
Geïnteresseerd in een appartment op deze unieke locatie? Schrijf je dan snel in om niets te missen!