Wat een goede locatie!

Je postcode is officieel Diemen, de Amsterdamse metro stopt op loopafstand van je voordeur. Net als de stadsbussen. Werk je aan de Zuidas, in Zuid-Oost, in het Centrum, in Noord of in Amstelveen? Thuis? Je fileleed is voorgoed voorbij.

 

Naar vrienden in Watergraafsmeer of IJburg? Zo’n 10-20 minuten fietsen en je bent er.
Door naar het nieuwe Strand Blijburg: minder dan een half uurtje, dwars door de groene Diemerpolder en het Diemerpark tussen Diemen en de Rieteilanden.

 

Heel erg handig: met de auto naar Schiphol in een klein kwartier, de oprit naar de ring A10 ligt een paar straten verderop. Zo’n 11 km naar het zuiden en je flaneert langs Jachthaven Muiden aan het IJmeer. In een halve cirkel om je heen: de oude dorpskernen Muiden, Weesp, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel, de stille groene strook langs de Amstel en in de Middelpolder, iets westelijker het Amsterdamse Bos. Vogels spotten tussen het riet van de Diemerpolder, op maar 4 km van huis? Het is 13 minuten fietsen. Ontspannen vakantiedagen vlakbij huis? Even naar de ‘achtertuin van Amsterdam’ met natuurmonument Naardermeer, de Ankeveense of Loosdrechtse Plassen – en weer terug. Spannend middagje Ajax of concert in de Johan Cruyff Arena? Reken op 9 min fietsen of 3 km wandelen. Avondje Leidseplein of Koninklijk Theater Carré? Binnen een half uur zit je op de eerste rang. Met het OV nog veel sneller.

Alles wat je nodig hebt.

Holland Park heeft de ruimte. Voor winkels, de supermarkt, horeca, sportaccommodaties, veel openbaar groen, een eigen huisartsenpraktijk. Het voelt goed, alle verleidingen van de grote stad onder handbereik; maar best kans dat je de meeste tijd doorbrengt in je vertrouwde, eigen ‘dorp’ tussen Diemen en Duivendrecht: Holland Park.

 

 

 

 

Ik wil graag een bezichtiging inplannen.