Holland Park

Een uniek stukje stad waar je je heel snel thuis kunt voelen. Met precies genoeg grootstedelijke allure, verfrissend, hier en daar een beetje spannend, tegelijk ook veilig en warm. Om je heen gedurfde ontwerpen van architecten die internationaal aan de top staan. Sjoerd Soeters bijvoorbeeld, bekend van heel wat vernieuwende stedenbouwkundige projecten met een vriendelijke, originele en ontwapenende uitstraling. Het leverde hier stralende gevels op, strak maar nooit kil. Aangename afwisseling in materialen, lijnen en kleuren. Fijne vergezichten en veel licht binnen dankzij grote ramen, beneden knusse doorkijkjes, stillere straatjes en pleinen, besloten binnentuinen waar je het met je nieuwe buren al snel gezellig maakt. Heel veel kwaliteit voor een betaalbare huurprijs dus.

De woningen – allemaal anders.

Zowel de indeling als het karakter. Wat past het beste bij je woonwens? In Holland Park heb je de keuze. Tien verschillende woningtypen, hoogbouw en laagbouw, van type A t/m J en daarbinnen ook weer kleine variaties. Er zijn woningen te huur met 2, 3 en 4 kamers. Met balkon, tuin, bordes, terras of dakterras. Uitzicht op de gracht of uitzicht op de skyline van de stad.

 

Alle appartementen zijn luxe afgewerkt: keuken compleet met inbouwapparatuur, fijne badkamer. Het woonoppervlak – uitgedrukt in gebruiksoppervlak – loopt uiteen van 43 vierkante meter tot 143 vierkante meter – en alles daartussenin.

 

Al bijna overtuigd? Maak een afspraak met een van de makelaars om zelf rond te kijken in Holland Park. We hebben een modelwoning ingericht.