Osre logo

Project Holland Park

Holland Park wordt een typische, gezellig stedelijke buurt, een levendige wijk met zo’n 5.000 bewoners. Een mix van grachtenpanden, winkels, restaurants, cafés en appartementen bepaalt het straatbeeld, terwijl de vele stukken groen en kades het buitengevoel versterken.

Vanuit je huis of lopend op straat zie je een aaneenschakeling van eigentijdse gevels en interessante doorkijkjes, met vrijwel overal uitzicht op het water.

Ieder appartement is anders, je kiest wat bij je past. Door samenwerking met Spaanse toparchitecten en ontwerpers ontstaat er een rijke mix aan bouwstijlen, binnentuinen en design in de openbare ruimte. Op straat staan zo min mogelijk auto’s, want die worden onder de woongebouwen en pleinen geparkeerd.

Er verrijst een bijzonder goed bereikbaar kleinstedelijk woongebied met een eigen karakter, zoals de Jordaan of De Pijp: een bruisende wijk met water, mooie straatjes, goede voorzieningen, gezellige restaurantjes en uitstekende verbindingen.Toren 3 & 4

Toren 3, een ontwerp van Cruz y Ortiz Arquitectos, heeft 15 lagen waarvan 13 woonlagen met 38 woningen.

Toren 4 is een ontwerp van MOPET architecten en heeft 15 lagen waarvan 14 woonlagen met 40 woningen.Meer informatie over de torens

Blok 6 & 7

Blok 6 is ontworpen door bureau PPHP van Sjoerd Soeters en bestaat uit 2 delen van 9 woonlagen die samen een carré vormen met 164 woningen.

Blok 7, eveneens een ontwerp van PPHP, bevat 118 woningen en bestaat uit 2 delen van 6 en 7 woonlagen die samen een U vormen.

Meer informatie over de blokken

Interesse?

Heeft u interesse en wilt u niets missen van de ontwikkelingen en de verhuur van deze mooie huurappartementen van Holland Park?

Schrijf u dan snel in en misschien woont u straks wel op deze prachtige plek!

Schrijf je in!

Interesse in Holland Park?

Maak kennis met de huurappartementen in Holland Park.
Geïnteresseerd in een appartment op deze unieke locatie? Schrijf je dan snel in om niets te missen!